Termeni si conditii


1. Termeni

Acces├ónd site-ul www.semex.ro, sunte╚Ťi de acord cu respectarea termenilor ╚Öi condi╚Ťilor, toate legile ╚Öi reglement─ârile aplicabile ╚Öi sunte╚Ťi responsabil pentru conformitatea cu orice legi locale aplicabile. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu niciunul dintre ace╚Öti termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele con╚Ťinute ├«n acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor ╚Öi de marc─â ├«n vigoare.

2. Licen╚Ť─â de utilizare

Este permis─â desc─ârcarea temporar─â a unei copii a materialelor (informa╚Ťii sau software) de pe site-ul Semex pentru vizionare personal─â, temporar─â ╚Öi non-comercial─â. Aceasta reprezint─â acordarea unei licen╚Ťe, nu o transferare a dreptului de proprietate, iar ├«n baza acestei licen╚Ťe nu pute╚Ťi:

- modifica sau copia materialele;
- utiliza materialele în scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau non-comercială);
- ├«ncerca s─â decompileze sau s─â inverseze ingineria oric─ârui software con╚Ťinut pe site-ul Semex;
- elimina orice not─âri de drepturi de autor sau alte note de proprietate din materiale;
- transfera materialele c─âtre o alt─â persoan─â sau s─â "reflecta╚Ťi" materialele pe orice alt server.
Aceast─â licen╚Ť─â se va ├«ncheia automat dac─â ├«nc─âlca╚Ťi oricare dintre aceste restric╚Ťii ╚Öi poate fi ├«ncheiat─â de Semex ├«n orice moment. La ├«ncetarea vizualiz─ârii acestor materiale sau la ├«ncheierea acestei licen╚Ťe, trebuie s─â distruge╚Ťi orice materiale desc─ârcate ├«n posesia dvs., fie ├«n format electronic, fie tip─ârite.

3. Dezavantaje

Materialele de pe site-ul Semex sunt furnizate pe baza "a╚Öa cum sunt". Semex nu ofer─â nicio garan╚Ťie, exprimat─â sau implicit─â, ╚Öi ├«╚Öi declin─â ╚Öi neglijeaz─â toate celelalte garan╚Ťii, inclusiv, f─âr─â limitare, garan╚Ťii implicite sau condi╚Ťii de v├ónzabilitate, adecvare pentru un anumit scop sau ne├«nc─âlcare a propriet─â╚Ťii intelectuale sau alte ├«nc─âlc─âri ale drepturilor.

├Än plus, Semex nu garanteaz─â sau face nicio reprezentare cu privire la acurate╚Ťea, rezultatele posibile sau fiabilitatea utiliz─ârii materialelor de pe site-ul s─âu sau ├«n leg─âtur─â cu acestea sau pe orice site-uri conectate la acest site.

4. Limit─âri

├Än niciun caz Semex sau furnizorii s─âi nu vor fi r─âspunz─âtori pentru orice daune (inclusiv, f─âr─â limitare, daune pentru pierderea datelor sau a profitului, sau din cauza ├«ntreruperii activit─â╚Ťii) rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe site-ul Semex, chiar dac─â Semex sau un reprezentant autorizat al Semex a fost notificat verbal sau ├«n scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdic╚Ťii nu permit limit─ârile garan╚Ťiilor implicite sau limit─ârile r─âspunderii pentru daune indirecte sau accidentale, aceste limit─âri nu pot fi aplicabile ├«n cazul dvs.

5. Precizia materialelor

Materialele ap─ârute pe site-ul Semex ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Semex nu garanteaz─â c─â niciunul dintre materialele de pe site-ul s─âu este exact, complet sau actual. Semex poate face modific─âri la materialele con╚Ťinute pe site-ul s─âu ├«n orice moment f─âr─â notificare. Cu toate acestea, Semex nu face nicio promisiune de a actualiza materialele.

6. Leg─âturi

Semex nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul s─âu ╚Öi nu este responsabil pentru con╚Ťinutul niciunui astfel de site legat. Includerea oric─ârei leg─âturi nu implic─â aprobarea de c─âtre Semex a site-ului respectiv. Utilizarea oric─ârui astfel de site web legat se face pe riscul utilizatorului.

7. Modific─âri

Semex poate revizui ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii de utilizare pentru site-ul s─âu ├«n orice moment ╚Öi f─âr─â notificare. Prin utilizarea acestui site, sunte╚Ťi de acord cu versiunea actual─â a acestor termeni ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare.

8. Legea aplicabil─â

Ace╚Öti termeni ╚Öi condi╚Ťii sunt guvernate ╚Öi interpretate ├«n conformitate cu legile din Rom├ónia, iar dvs. v─â supune╚Ťi irevocabil jurisdic╚Ťiei exclusive a instan╚Ťelor din aceast─â ╚Ťar─â.